Einde van uw leasecontract.

Het einde van de leaseperiode is in zicht. Vijf maanden voor de einddatum krijgt u hierover bericht van ons zodat u voldoende tijd heeft om een andere leaseauto uit te zoeken. We hebben veel lease auto’s op voorraad, deze kunnen binnen een week de weg op. Wilt u een auto zelf samenstellen, dan kan de levertijd vooral bij populaire modellen oplopen.

Is uw nieuwe leaseauto nog niet geleverd voor de einddatum van het lopende contract? Geen probleem. U kunt het contract in overleg met ons door laten lopen tot het moment van aflevering van de nieuwe auto.

Renault Clio einde leasecontract

Hoe gaat de inlevering van uw leaseauto?

Snel en gemakkelijk, zoals alles bij Moovler. U rijdt op afspraak de auto naar het speciale innameadres: Zeehaenkade 50, 3526 LC Utrecht. Voor de inlevering hebben wij een beknopte handleiding gemaakt waarin staat vermeld aan welke eisen uw auto moet voldoen als u deze inlevert. Het resultaat van de innamecontrole bespreken wij direct met u. Geen verrassingen achteraf dus.

Download de handleiding »

Wilt u uw leaseauto overnemen?

Dat is geen probleem. Lees hier meer over deze procedure.

Heeft u vragen over het inleveren van uw lease auto?

Dan kunt u contact opnemen met onze Customer Care via (030) 288 47 74.
Maandag t/m vrijdag: 08:15 – 17:30 uur

Deze site gebruikt cookies om informatie op te slaan ter verbetering van de gebruikerservaring. Door deze site te gebruiken accepteert u het privacy beleid.